WELCOME TO MY LIFE STORY

Isnin, 1 Oktober 2012

Perpisahan Ini

sudah hampir 2 tahun perpisahan itu terjadi.. alhamdulillah kini aku makin baik... xterasa  begitu pantas masa berlalu membawa hati yang duka pergi dan senyuman dibibir kian menghiasi... aku masih mengingati dia.. adakalanya perasaan rindu terlalu mencengkam jiwa namun aku tahan kerna dia bukan milik ku lagi... hurm.. dah lama aku x update blog nie.. sbb xbyk cerita yg aku boleh cerita.. yg ada hanya cerita duka yg aku sendiri xtahu bila akan berakhir.. tahun depan hari konvokesyen ku.. dia berjanji utk dtg.. aku tidak pasti jnji itu bakal dia tepati atau dia mungkiri.. apa pown aku tidak mahu berharap...

awak... mcm mana hdup awak skrg? pasti awk bahagia kn.. sbb awk x cari saya pown... :)
awak... saya xtahu camne nak cakap.. yg pasti tmpt awak sentiasa di hati saya... masih sama seperti dulu...

4 ulasan:

  1. hye awak. nasib baik awak tak ikut dah. tak yah la ikut, lau ikut nanti diorang brainwash awak kaw2 punye. confirm awak tak tahu cane nak cabut nanti.kawan sendiri ke yang ajak pergi sana (MLM)?

    BalasPadam
  2. ehem3... teringat kt sape le tue kan?? :P

    BalasPadam
  3. bella : alhmdulillah trselamat... mmg tu frst n last... sy xkn jejak kki kat situ lg dh... thanks... kwn sndr yg ajak... kwn mse skolah dlu... mcm awk jgk.. xprnh rpt then tiba2 leh tgur kat fb... rpa nya ade udang di sbalik batu...

    BalasPadam
  4. nas : ntah... sape la tu erk... haha..

    BalasPadam